NINGBO BEST-HOME IMP. & EXP. SPOL., S.R.O
NINGBO BEST-HOME IMP. & EXP. SPOL., S.R.O
Správy

Priemyselné správy

Allerair čistička vzduchu11 2021-10

Allerair čistička vzduchu

Filtrácia s aktívnym uhlím: Čistička vzduchu Allerair Každá čistička vzduchu Allerair má dostatočné množstvo aktívneho uhlia, minimálne aktívne uhlie AIR Tube dosiahlo 3,2 kg a množstvo aktívneho uhlia dosahuje 8 kg a množstvo aktívneho uhlia je dosiahnuté. Viac ako 16 kg.
Vyberte čistič vzduchu podľa funkcie29 2021-09

Vyberte čistič vzduchu podľa funkcie

Funkcia čističky vzduchu je hlavne sterilizovaná, čistená a ďalšie funkcie budú mať rôzne funkcie. Sterilizácia: Vhodné pre dlhodobé vnútorné prostredie.
Čistička vzduchu série Air Tube23 2021-09

Čistička vzduchu série Air Tube

Samozrejmosťou je čistička vzduchu s vysokou účinnosťou čistenia, vďaka použitiu filtračného materiálu, pokročilej technológii, ako čistička vzduchu Allerair, hmotnosť jej filtračného materiálu prevyšuje hmotnosť väčšiny čističiek vzduchu na trhu!
Potreby čističky vzduchu podľa plochy miestnosti15 2021-09

Potreby čističky vzduchu podľa plochy miestnosti

Rôzne výkonové čističky vzduchu sa vzťahujú na priestory rôzne, ak je miestnosť veľká, treba zvoliť čističku vzduchu, ktorej jednotka času vyčistí objem vzduchu.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept