NINGBO BEST-HOME IMP. & EXP. SPOL., S.R.O
NINGBO BEST-HOME IMP. & EXP. SPOL., S.R.O
Správy

Priemyselné správy

Čistička vzduchu neslúži len na zabránenie smogu08 2022-03

Čistička vzduchu neslúži len na zabránenie smogu

Čas čističky vzduchu vypršal, ale pred rokom 2011 je na domácom trhu len niekoľko spotrebiteľov, hlavne s cieľom odstrániť znečistenie dekorácií; od roku 2011 so smogom, PM2,5 (jemné častice) Veľká pozornosť, veľké množstvo spotrebiteľov začalo používať čističky vzduchu.
Predstavenie programu inteligentného indukčného dávkovača mydla23 2021-12

Predstavenie programu inteligentného indukčného dávkovača mydla

Dávkovač mydla možno použiť na výrobu sprchového gélu, šampónu, čistiaceho prostriedku, ľahký prístup, funkcia, mydlovú kvapalinu možno rozdeliť na funkcie so zámkom a bez zámku.
Životnosť filtra čističky vzduchu26 2021-10

Životnosť filtra čističky vzduchu

Vymeňte pohodlie filtračného materiálu: Pred nákupom je potrebné pochopiť, či je čistička vzduchu vhodná a čističku vzduchu nahrádza iba počiatočný filter. Ostatné diely je vo všeobecnosti potrebné vymeniť alebo opraviť v rámci údržby.
HEPA (vysokoúčinné čistenie vzduchu)21 2021-10

HEPA (vysokoúčinné čistenie vzduchu)

HEPA (vysokoúčinné čistenie vzduchu): HEPA filtračný materiál s vysokou hustotou je tiež jedným z najpokročilejších materiálov vzduchového filtra v oblasti čistenia vzduchu. Odporúča sa, aby sa spotrebitelia pri nákupe pokúsili vybrať túto technológiu.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept