NINGBO BEST-HOME IMP. & EXP. SPOL., S.R.O
NINGBO BEST-HOME IMP. & EXP. SPOL., S.R.O
Správy
Produkty

Populárne hubky z lufy, ktoré potrebujete vedieť

Samozrejme, všetci vieme, že potrebujete rutinnú starostlivosť o vašu tvár. Ale vaše telo potrebuje práve toľko lásky, aby zostalo hydratované a žiariace po celý rok – a naša super jednoduchá, neuveriteľne všestranná rutina vás pokryje krok za krokom od hlavy po päty.


Čo je to lufa?


  • Lufy – niekedy hláskované luffy – sú obľúbené doplnky do sprchy, ktoré sa používajú na čistenie a exfoliáciu pokožky.
  • Niektorí ľudia si myslia, že „prírodné“ lufy sú vyrobené z morskej huby alebo sušených koralov kvôli ich hrubej, hubovitej konzistencii. Ale prírodné lufy sa v skutočnosti vyrábajú z tekvice v rodine uhoriek.
  • Lufy odlupujú a čistia pokožku, ale nie sú tou najlepšou voľbou pre sprchu pre každého.


Použitie a výhody hubky na hubu:

Špongie z lufy z luffyrastliny sa historicky používali ako práčky. Výhody a použitie lufy zahŕňajú:


  • použitie s mydlom na napenenie a čistenie pokožky
  • exfoliačnýpokožku na tele a tvári
  • stimulácia krvného obehu pri sprchovaní alebo kúpaní



Niektorí ľudia tiež prisahajú na lufy ako na domáce čistiace prostriedky. Môžu sa použiť na čistenie dlaždíc, spŕch, umývadiel a iných ťažko čistiteľných povrchov.


Zozbierali sme výber najlepších luf a peelingových hubiek, ktoré vám umožnia drhnúť si chrbát a iné ťažko dostupné miesta. A hoci ich nákup všetkých by bol prehnaný, výber z čoho vyberať vám umožňuje zacieliť na konkrétne oblasti tela. Našťastie, bez ohľadu na to, ktorý nástroj si nakoniec vyberiete, budete mať stále zdravšiu pleť so žiarivejším leskom.


Súvisiace správy
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept