Domáce zariadenie - vytvorte si svoj vynikajúci a sladký domov

2020-10-16

Covid-19 sa stále šíri po celom svete - a v súčasnosti vírus zabil viac ako 1 milión ľudí. Podnikanie sa čoraz viac obracia a veľa ľudí prišlo o prácu.


Kantonský veľtrh, ktorý býval na mieste v meste Guangzhou, teraz prevádza online.


Dnes naše krásne dievčatá zriadili vysielaciu oblasť, aby predstavili aktuálne horúce produkty - malé mini spotrebiče, ako sú zvlhčovač vzduchu, mini ventilátor, čistička vzduchu, aróma difuzér atď.

Viac produktov nájdete v našom vzorovom showroome, navštívte našu webovú stránku - sekcia produktov, nájdete ďalšie produkty, ktoré majú záujem, tu je odkaz, na ktorý môžete kliknúť a skontrolovať:http://www.besthome21.com/products.html


Na druhej strane sa zaregistrujte a zaregistrujte na našom online webe veľtrhu Canton Fair, aby ste mohli skontrolovať vysielané videá alebo sa pozrieť na videozáznam a vybrať si produkty, ktoré potrebujete. Nižšie je uvedený odkaz na veľtrh Canton Online.

https://buyer.cantonfair.org.cn/en/register/selectiveId?invitationCode=aab30000-0094-5254-eeae-08d7ed79d5b2


Ak máte záujem, môžete nás kontaktovať alebo zanechať správu.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy